Choco Rolls ролат исполнет со фил во повеќе вкусови и прелиен со чоколадо

Природен Вкус

За нас

Компанија Мултипром

Компанијата * Мултипром* - дооел Скопје е основана во 1991 година ,со 100 % приватен капитал .Главна дејност на компанијата е производство и дистрибуција  на кондиторски производи .

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .

Во сопственост на компанијата се 12 најсофистицирани линии за производство на кондиторски производи ,со потекло -произведени во Италија и Германија .

*Мултипром* -дооел ... Има широка палета на производи од сопственото производвство како што се – Бисквити , повеке вкусови на ролати во различни пакувања и грамажи , Штрудли ,Наполитанки ,Кроасани ,Зачин ,Супи ,Чаеви ,Крекери ,Тврди Бонбони ,Гуми за жвакање, Флипс .

  Сите производи се со одличен квалитет и со оргинални вкусови . Производството е во согласност со  HACCP , ISO 9001, 2008 – Систем за управување на квалитетот. Технологијата на производството и рецептурите се базираат на Италијанско традиционално производство како и самите рецептури .

Капацитетот на производството на компанијата е 15.000 тона.

Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Дистрибуција

1/1

Билтен добива новости со најновите производи

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH