Мини тортица 25 гр со јагода крем 
Bar code: 5310119001740 Code: 490

Pack: 24/1 - 6/1  / 144 pcs        

Бокс/амбалажен картон: 390x290x225 /0,027m3/
картони на палета – 80
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 240 cm

Мини тортица 25 гр со млечен крем    
Bar code: 5310119002402 Code: 356

Pack: 24/1 - 6/1  / 144 pcs          

Бокс/амбалажен картон: 390x290x225 /0,027m3/
картони на палета – 80
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 240 cm

Мини тортица 25 гр со кајсија крем   
Bar code: 5310119002419 Code: 358

Pack: 24/1 - 6/1  / 144 pcs

Бокс/амбалажен картон: 390x290x225 /0,027m3/
картони на палета – 80
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 240 cm

Тортица 50 гр со лешник крем
Bar code: 5310119000927 Code: 436

Pack: 24/1 - 6/1  / 144 pcs
Бокс/амбалажен картон: 450x235x325 /0,035m3/
картони на палета – 49
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 240 cm

Тортица 200 гр со млечен крем
Bar code: 5310119000163 Code: 371

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 390x280x240 /0,029m3/

картони на палети – 90

тарифен број: 1905904500

рок на траење: 9

месецина температура: 25°C

висина на палета: 267 cm

Тортица 200 гр со кајсија крем
Bar code: 5310119000194 Code: 373

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 390x280x240 /0,029m3/

картони на палети – 90

тарифен број: 1905904500

рок на траење: 9

месецина температура: 25°C

висина на палета: 267 cm

Тортица чоколадо 265 гр
Bar code: 5310119000736 Code: 421

Pack: 12/1
Бокс/амбалажен картон: 390x285x150 /0,018m3/
картони на палета – 112
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 225 cm

Тортица чоколадо 450 гр
Bar code: 5310119000699 Code: 426

Pack: 16/1 
Бокс/амбалажен картон: 400x295x240 /0,030m3/
картони на палета – 64
тарифен број: 1905904500
рок на употреба: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 210 cm

Торта Ванила 450 гр
Bar code: 5310119000910 Code: 434

Pack: 9/1
Бокс/амбалажен картон: 500x265x165 /0,023/
картони на палета – 78
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 230 cm

Кори за торта 3 парчиња 700 гр светли
Bar code: 5310119000392 Code: 368

Pack: 5/1
Бокс/амбалажен картон: 435x285x175 /0,022m3/

картони на палети – 96

тарифен број: 1905904500

рок на траење: 9 месеци

на температура: 25°C

висина на палета: 225 cm

Мини тортица 25 гр со чоколадо крем
Bar code: 5310119001757 Code: 491

Pack 24/1-6/1  / 144 pcs        

Бокс/амбалажен картон: 390x290x225 /0,027m3/
картони на палета – 80
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 240 cm

Мини тортица 25 гр со вишна крем 
Bar code: 5310119002426 Code: 357

Pack: 24/1 - 6/1  / 144 pcs

Бокс/амбалажен картон: 390x290x225 /0,027m3/
картони на палета – 80
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 240 cm

Тортица 50 гр со  ванила крем
Bar code: 5310119000934 Code: 435

Pack: 24/1 - 6/1  / 144 pcs
Бокс/амбалажен картон: 450x235x325 /0,035m3/
картони на палета – 49
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 240 cm

Тортица 200 гр со вишња крем
Bar code: 5310119000200 Code: 359

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 390x280x240 /0,029m3/

картони на палети – 90

тарифен број: 1905904500

рок на траење: 9

месецина температура: 25°C

висина на палета: 267 cm

Тортица 200 гр со јагода крем
Bar code: 5310119000187 Code: 372

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 390x280x240 /0,029m3/

картони на палети – 90

тарифен број: 1905904500

рок на траење: 9

месецина температура: 25°C

висина на палета: 267 cm

Тортица 200 гр со чоколаден крем
Bar code: 5310119000170 Code: 374

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 390x280x240 /0,029m3/

картони на палети – 90

тарифен број: 1905904500

рок на траење: 9

месецина температура: 25°C

висина на палета: 267 cm

Тортица лешник 265 гр
Bar code: 5310119000750 Code: 423

Pack: 12/1
Бокс/амбалажен картон: 390x285x150 /0,018m3/
картони на палета – 112
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 225 cm

Тортица лешник 450 гр
Bar code: 5310119000712 Code: 428

Pack: 16/1 
Бокс/амбалажен картон: 400x295x240 /0,030m3/
картони на палета – 64
тарифен број: 1905904500
рок на употреба: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 210 cm

Торта Чоколадо 450 гр
Bar code: 5310119000903 Code: 433

Pack: 9/1
Бокс/амбалажен картон: 500x265x165 /0,023/
картони на палета – 78
тарифен број: 1905904500
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета: 230 cm

Кори за торта 3 парчиња 700 гр темни
Bar code: 5310119000880 Code: 431

Pack: 5/1
Бокс/амбалажен картон: 435x285x175 /0,022m3/

картони на палети – 96

тарифен број: 1905904500

рок на траење: 9 месеци

на температура: 25°C

висина на палета: 225 cm

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH