Производи

Multiprom Dooel - има голема палета на производи: бисквити, ролати, штрудпи, наполитанки, кроасани, зачини, супи, чаеви, крекери, солени стапчиња, тврди бонбони, гуми за џвакање, флипсови. Сите производи се со висок квалитет и оригинални вкус. Производството е во согласност со HACCP, ISO 9001: 2008-Систем за управување со квалитет. Технологијата на производство и рецептите на производите се италијански. Производствен капацитет е 15.000 тони.

1/1

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH