Тврди бонбони бела мента 100 гр
Bar code: 531 999 000 2167 Code: 256

Pack: 40/1 
Бокс/амбалажен картон: 390x290x140 /0,018m3/
картони на палета – 96
тарифен број: 1704907100
рок на траење: 18 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 195 cm

Тврди бонбони портокал 100 гр
Bar code: 531 999 000 2365 Code: 265

Pack: 40/1 
Бокс/амбалажен картон: 390x290x140 /0,018m3/
картони на палета – 96
тарифен број: 1704907100
рок на траење: 18 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 195 cm

Тврди бонбони лимон 100 гр
Bar code: 531 999 000 2358 Code: 269

Pack: 40/1 
Бокс/амбалажен картон: 390x290x140 /0,018m3/
картони на палета – 96
тарифен број: 1704907100
рок на траење: 18 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 195 cm

Тврди бонбони Фрутини микс 900 гр
Bar code: 531 011 900 0101 Code: 276

Pack: 5/1

Бокс/амбалажен картон: 390x290x140 /0,018m3/
картони на палета – 96
тарифен број: 1704907100
рок на траење: 18 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 195 cm

Тврди бонбони зелена мента 100 гр
Bar code: 531 999 000 2259 Code: 258

Pack: 40/1 
Бокс/амбалажен картон: 390x290x140 /0,018m3/
картони на палета – 96
тарифен број: 1704907100
рок на траење: 18 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 195 cm

Тврди бонбони јагода 100 гр
Bar code: 531 999 000 2372 Code: 266

Pack: 40/1 
Бокс/амбалажен картон: 390x290x140 /0,018m3/
картони на палета – 96
тарифен број: 1704907100
рок на траење: 18 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 195 cm

Тврди бонбони Фрутини микс 400 гр
Bar code: 53101190000118 Code: 275

Pack: 10/1

Бокс/амбалажен картон: 390x290x140 /0,018m3/
картони на палета – 96
тарифен број: 1704907100
рок на траење: 18 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 195 cm

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH