Кроасан какао 50 гр
Bar code: 5310119003911 Code: 812

Pack: 40/1

Бокс/амбалажен картон: 43x31x19,5 /0,026m3/
картони на палета – 78
тарифен број: 1905906000
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 250 cm

Кроасан јагода 50 гр
Bar code: 531 011 900 6288 Code: 825

Pack: 40/1

Бокс/амбалажен картон: 43x31x19,5 /0,026m3/
картони на палета – 78
тарифен број: 1905906000
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 250 cm

Кроасан ванила-какао 50 гр
Bar code: 5310119003997 Code: 813

Pack: 40/1

Бокс/амбалажен картон: 43x31x19,5 /0,026m3/
картони на палета – 78
тарифен број: 1905906000
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 250 cm

Кроасан какао 300 гр - 6 пар.
Bar code: 53101190003904 Code: 803

Pack: 6/1 - 10/1

Бокс/амбалажен картон: 45x25,5x35 /0,046m3/
картони на палета – 49
тарифен број: 1905906000
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 250 cm

Кроасан какао 45 гр
Bar code: 5310119006653 Code: 835

Pack: 40/1

Бокс/амбалажен картон: 43x31x19,5 /0,026m3/
картони на палета – 78
тарифен број: 1905906000
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 250 cm

Кроасан какао 300 гр - 6 пар.
Bar code: 5310119005762 Code: 820

Pack: 6/1 - 10/1

Бокс/амбалажен картон: 45x25,5x35 /0,046m3/
картони на палета – 49
тарифен број: 1905906000
рок на траење: 9 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 250 cm

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH