Контакт со нас сега

Адреса
Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје - МК

Tasovska Angjelka  

General manager

lela@multiprom.mk

Tasovski Viktor

CEO and export manager

viktor@multiprom.mk

Tasovska Trajkovic Maja

supply manager

maja@multiprom.mk

Taskovski Jerko

production manager

jerko@multiprom.mk

Blazevski Igor

regional manager for Balkan and logistic

igor@multiprom.mk

Trpevski  Novica

 regional manager and logistic for Macedonia and Balkans.

novica@multiprom.mk

Контактирајте не
Дали имате било какви предлози или прашања?

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH