Штрудла 264 гр мешано овошје
Bar code: 5310119001214 Code: 624

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 520x260x115 /0,015m3/
картони на палета – 90
тарифен модел: 1905904500
рок на траење: 12 месеци
на температура 25°C

висина на палета – 190 cm

Штрудла 264 гр вишна
Bar code: 5310119001221 Code: 627

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 520x260x115 /0,015m3/
картони на палета – 90
тарифен модел: 1905904500
рок на траење: 12 месеци
на температура 25°C

висина на палета – 190 cm

Бисквит петит бер Вики 200 гр    
Bar code: 531 999 000 2051 Code: 200

Pack: 20/1

Бокс/амбалажен картон: 245x175x230 /0,016m3/ картони на палета – 90
тарифен број: 1905319900
рок на траење: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 160 cm

Бисквит петит бер Вики 465 гр
Bar code: 531 999 000 2129 Code: 465

Pack: 10/1

Бокс/амбалажен картон: 285x215x300 /0,019m3/

картони на палета – 84

тарифен број: 1905319900
рок на употреба: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 225 cm

Штрудла 264 гр смоква
Bar code: 5310119001238 Code: 626

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 520x260x115 /0,015m3/
картони на палета – 90
тарифен модел: 1905904500
рок на траење: 12 месеци
на температура 25°C

висина на палета – 190 cm

Штрудла 440 гр мешано овошје
Bar code: 53101190001207 Code: 629

Pack: 9/1

Бокс/амбалажен картон: 460x240x270 /0,029m3/
картони на палета – 48
тарифен модел: 1905904500
рок на траење: 12 месеци
на температура 25°C

висина на палета – 230 cm

Бисквит петит бер Вики 400 гр
Bar code: 531 999 000 2181 Code: 464

Pack: 10/1

Бокс/амбалажен картон: 240x210x260 /0,015m3/

картони на палета – 98

тарифен број: 1905319900
рок на употреба: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 200 cm

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH