Чоко Наполитанки Твинс 30 гр
Bar code: 5310119001511 Code: 482

Pack: 24/1 - 6/1 / 144 pcs

Бокс/амбалажен картон: 348x222x277 /0,024m3/
картони на палета – 60
тарифен број: 1905329900
рок на траење: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 295 cm

Наполитанки какао 300 гр
Bar code: 5310119003232 Code: 399

Pack: 17/1 

Бокс/амбалажен картон: 470x250x190 /0,023m3/
картони на палета – 98
тарифен број: 1905329900
рок на траење: 12 months/meseca
на температура: 25°C

висина на палета – 260 cm

Наполитанки какао 500 гр
Bar code: 531 011 900 1535 Code: 481

Pack: 12/1

Бокс/амбалажен картон: 370x285x190 /0,022m3/
картони на палета – 104
тарифен број: 1905329900
рок на траење: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 260 cm

Наполитанки лешник 180 гр
Bar code: 531 011 900 4666 Code: 442

Pack: 32/1

Бокс/амбалажен картон: 420x265x220 /0,025m3/
картони на палета – 66
тарифен број: 1905329900
рок на траење: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 224 cm

Чоко Наполитанки Адриатико 70 гр
Bar code: 5310119001603 Code: 486

Pack 24/1 - 6/1

Бокс/амбалажен картон: 525x305x225 /0,040m3/
картони на палета – 40
тарифен број: 1905329900
рок на траење: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 240 cm

Наполитанки какао 370 гр
Bar code: 53101190003157 Code: 468

Pack: 16/1

Бокс/амбалажен картон: 470x250x190 /0,023m3/
карони на палета – 91
тарифен број: 1905329900
рок на траење: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 260 cm

Наполитанки какао 180 гр
Bar code: 531 011 900 4673 Code: 441

Pack: 32/1

Бокс/амбалажен картон: 420x265x220 /0,025m3/
картони на палета – 66
тарифен број: 1905329900
рок на траење: 12 месеци
на температура: 25°C

висина на палета – 224 cm

За нас

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Адреса

Индустриска 2 /Источна индустриска зона -1040 -Населба Илинден – Скопје -МК 
Телефон /факс - +389 2 /2573 501 , 2573 513 , 2573 518
mail: info@multiprom.mk

Работно време

Следете не на:

Понеделник - петок
09: 00-17: 00
Сабота
10: 00-15: 00
Недела затворена

Copyright © 2019 Multiprom 
All rights reserved 
Design & Development: SMITH