top of page
prva-slika.jpg
Land of taste.png

Компанија Мултипром

Компанијата * Мултипром* - дооел Скопје е основана во 1991 година ,со 100 % приватен капитал .Главна дејност на компанијата е производство и дистрибуција  на кондиторски производи .

Од самиот почеток на работењето компанијата е во постојан раст како во делот на производството ,така и во делот на дистрибуцијата .Менаџерскиот тим на компанијата постојано е ангажиран во едукација и во унапредување  на постоечките производи , а исто така и на новите во технолошкиот развој , модернизација и во проширување на постечкото производство и асортиман .

Во сопственост на компанијата се 12 најсофистицирани линии за производство на кондиторски производи ,со потекло -произведени во Италија и Германија .

Дистрибуција

Компанијата во своја сопственост има 50 возила за дистрибуција на своите производи на локалниот пазар ,и дополнителни 9 камиони ( шлепери ) за дистрибуција и извоз во над 50 земји .

Природен Вкус

*Мултипром* -дооел ... Има широка палета на производи од сопственото производвство како што се – Бисквити , повеке вкусови на ролати во различни пакувања и грамажи , Штрудли ,Наполитанки ,Кроасани ,Зачин ,Супи ,Чаеви ,Крекери ,Тврди Бонбони ,Гуми за жвакање, Флипс .

  Сите производи се со одличен квалитет и со оргинални вкусови . Производството е во согласност со  HACCP , ISO 9001, 2008 – Систем за управување на квалитетот. Технологијата на производството и рецептурите се базираат на Италијанско традиционално производство како и самите рецептури .

Капацитетот на производството на компанијата е 15.000 тона.

fabrika 2.jpg

Мисија и Визија на Компанијата

Констатно и постојано усовршување и унапредување на производството ,со стручни и мотивирани соработници ,создадовме квалитетни и вкусни производи на кои сме горди . Со постојаното зголемување на производството и доброто работење ,ние обезбедивме извоз и пласман на нашите производи во повеке од 50 земји . Нашата визија за во иднина е да бидеме синоним на компанија која секогаш поставува повеке стандарди во сите сегменти од животот ,работењето ,трговијата, и инвестициите ,следејќи ги трендовите и навиките на потрошувачите и предвидување и создавање на нови . Наша желба  и визија за во иднина како компанија е да бидеме лидери на пазарот како во производството , а исто така и во дистрибуцијата на кондиторски производи .

Traka-sa-informacijama.jpg

50+

97.3%

300

15.000

Земјите во кои можете да ги најдете нашите производи

тона годишно производство

Задоволни клиенти

Вработени

Мултипром тим

Tasovska Angjelka  

General manager

Tasovski Viktor

CEO and export manager

Tasovska Trajkovic Maja

supply manager

Taskovski Jerko

production manager

Blazevski Igor

regional manager for Balkan and logistic

Trpevski  Novica

regional manager and logistic for Macedonia and Balkans.

bottom of page